TERMENI SI CONDITII

Cuprins

Identificarea comerciantului si definirea termenilor

Site-ul Instacarpet.ro („Site-ul” / „website-ul”) este sub controlul si este operat de: SC Web Online Consulting SRL, cu sediul in mun. Campina, str. Industriei nr. 3 bis, jud.Prahova, inregistrata la ORC Prahova sub nr. J29/86/20.01.2020, CUI 42126722 (denumita in cele ce urmeaza „Instacarpet.ro” / Compania / Societatea si / sau VANZATORUL).

Date de contact:

 • Telefon: 0766777706

General

Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre Utilizatori si Platforma.

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare a Siteului / Continutului / Serviciului de catre Utilizator / Client. Va rugam sa-l parcurgeti cu atentie pentru a preintampina eventualele consecinte nedorite asupra experientei de cumparare si / sau informatiilor furnizate companiei SC Web Online Consulting SRL prin serviciul Instacarpet.ro.

Folosirea Continutului si / sau Serviciului Instacarpet.ro implica acceptarea prezentului document de catre Client. Clientul se obliga sa urmareasca permanent termenii si conditiile comerciale existente pe SITE, deoarece acestea pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri si / sau discrepante intre versiunile acestui document, trebuie sa aveti in vedere ca pentru o comanda se aplica Termenii si Conditiile comerciale valabile la momentul trimiterii comenzii respective.

Despre Instacarpet.ro si serviciile oferite

Instacarpet.ro, este un serviciu de spalat covoare. Accesul la serviciile siteului se fac on-line, fizic la adresa noastra sau telefonic.

Definitii

SITE / PLATFORMA – website-ul Instacarpet.ro si subdomeniile acestuia.

CONTINUT are urmatoarea definitie:

 • toate informatiile de pe SITE / PLATFORMA care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail si / sau mesaj sms trimis de Instacarpet.ro prin mijloace electronice si / sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

VANZATOR – compania SC Web Online Consulting SRL, cu sediul in mun. Campina, str. Industriei nr. 3 bis, jud. Prahova, inregistrata la ORC Prahova sub nr. J29/86/20.01.2020, CUI 42126722, proprietara a SITE-ULUI, prin intermediul caruia se comercializeaza servicii de spalare covoare.

UTILIZATOR / CLIENT – persoana care are sau obtine acces la CONTINUTUL Instacarpet.ro prin navigarea pe site.

CUMPARATOR – un UTILIZATOR / CLIENT care inainteaza o comanda pe SITE pentru achizitionarea de servicii.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare si contractare intre Vanzator (Insta Carpet.ro reprezentat de SC web Online Consulting SRL) si Cumparator (Utilizator / Client), prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul formularelor de comanda prezente pe Site sau telefonic, intentia sa de a beneficia servicii de pe PLATFORMA. Trimiterea unei cereri de spalare covoare pe InstaCarpet.ro echivaleaza cu incheierea unui contract la distanta.

SERVICII – desprafuirea, spalarea, centrifugarea, uscarea si finisarea covoarelor.

DOCUMENT – prezentul document, Termeni si Conditii Comerciale si de Utilizare Site, care guverneaza atat relatia comerciala nascuta intre VANZATOR si CLIENT in baza unei comenzi inaintata pe SITE, cat si functionarea si utilizarea SITE-ULUI .

CONSUMATOR – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata, cu modificarile şi completarile ulterioare.

TRANZACTIE – incasarea unei sume rezultata din trimiterea unei cereri de servicii de catre un CLIENT catre Insta Carpet.ro si care se poate realiza cash la ridicarea/livrarea coletului insotit de bonul fiscat/factura.

NEWSLETTER / COMUNICARE COMERCIALA – orice comunicare comerciala transmisa de catre Insta Carpet.ro catre UTILIZATORII / CLIENTII care s-au abonat la serviciul de „newsletter” cu privire la oferte, campanii promotionale si / sau orice alte comunicari de marketing

Contact si comunicarea cu clientii

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru completarea unui formular, ca de exemplu dar fara a se limita la formularul de comanda on-line, formularul de contact etc.

Orice comunicare oficiala intre Utilizator si Instacarpet.ro se va face prin e-mail, prin formularul de contact disponibil pe site,prin telefon sau fizic.

In cazul in care adresa de e-mail oferita de catre Utilizator intr-un formular inaintat pe Site nu este valida, Instacarpet.ro nu va fi raspunzator pentru eventuale prejudicii cauzate de imposibilitatea de comunicare cu Clientul / Utilizatorul respectiv (spre exemplu imposibilitate de ridicare covoare, etc.)

Prin comunicarea pe e-mail, utilizarea formularului de contact sau SMS, Utilizatorul accepta sa fie contactat prin orice mijloc disponibil, de catre SC Web Online Consulting SRL (fara insa a exista o obligatie din partea companiei in acest sens). Datele cu caracter personal furnizate de Utilizator sunt folosite de catre Instacarpet.ro conform scopurilor si principiilor de confidentialitate comunicate prin Politica de Confidentialitate existenta pe Site.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Instacarpet.ro de a contacta Utilizatorul respectiv.

De asemenea, contactarea Instacarpet.ro prin e-mail sau prin orice alta modalitate de contact nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Instacarpet.ro de a contacta Utilizatorul respectiv.

Atunci cand contacteaza Instacarpet.ro , Utilizatorul declara ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de e-mail, numar de telefon, adresa de ridicare/livrare) si ca vor putea fi folosite de catre Instacarpet.ro pentru o comunicare eficienta cu Utilizatorul in scopul solutionarii cererii si / sau sesizarii inaintata de catre Utilizator.

Comunicarile cu Utilizatorii prin orice alte mijloace – dar fara a se limita la apeluri telefonice, sisteme de mesagerie (spre exemplu facebook, whatsapp, SMS, etc.) – au rol strict consultativ si / sau de informare generala, fara sa genereze nici un fel de obligatii sau raspundere juridica pentru Instacarpet.ro

Proprietatea Intelectuala

Drepturi de autor: SC Web Online Consulting SRL. Toate drepturile rezervate. Continutul si designul Instacarpet.ro apartin SC Web Online Consulting SRL si /sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Instacarpet.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea SC Web Online Consulting SRL.

Este permisa navigarea pe site, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai in scop informational sau personal, fara a aduce Instacarpet.ro in acest fel vreo atingere a numelui, produselor, imaginii si / sau fara a prezenta Instacarpet.ro intr-o lumina inselatoare, falsa si / sau denigratoare.

Nici o reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site.

SC Web Online Consulting SRL nu acorda vizitatorilor acestui site nici un fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si / sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

Securitate

Informatiile din formularele completate si transmise prin intermediul SITE-ului vor fi folosite pentru a trimite Utilizatorului confirmarea comenzilor, raspunsuri la cereri / sesizari si / sau informari despre eventualele promotii, etc.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi banate de la utilizarea Site-ului, si dupa caz, reclamate autoritatilor competente in materie.

Politica de confidentialitate

Instacarpet.ro reprezentat prin SC Web Online Consulting SRL respecta viata privata, confidentialitatea datelor cu caracter personal si se conformeaza prevederior legale aplicabile atat la nivel local, cat si european.

In privința prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal si principiilor de confidentialitate aplicate de Instacarpet.ro va rugam sa accesati politica noastra de Confidentialitate dedicata, disponibila pe site la adresa https://instacarpet.ro/confidentialitate-date/ 

Inregistrarea ca utilizator sau comanda de servicii

Site-ul Instacarpet.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca Utilizator (crearea unui cont pe site).

In masura in care sunteti interesati de serviciile de pe Site, aveti doua optiuni:

 • sa va inregistrati pe Site ca Utilizator, respectiv sa va creati cont de Utilizator pe Site si apoi sa completati un formular de comanda
 • sa inaintati o comanda rapida, accesand optiunea de „comanda fara cont”si sa introduceti astfel in formularul de comanda rapida / fara cont datele personale si bunurile si / sau serviciile pe care doriti sa le comandati.

 

Inregistrarea ca utilizator sau trimiterea unei comenzi, presupune citirea in prealabil si acceptarea prezentului document (Termeni si Conditii), a “Politicii de Confidentialitate” si a „Politicii privind modulele Cookie”. Toate aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre Utilizatori si Vanzator.

Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor comerciale pot fi modificate, va rugam sa recititi acest document periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestui document, va rugam sa nu mai accesati / folositi serviciile Instacarpet.ro

In masura in care exista modificari in cuprinsul Termenilor si Conditiilor intre momentul lansarii unei cereri de serviciu de pe Site si momentul livrarii acesteia, comanda respectiva va fi guvernata de versiunea Termenilor si Conditiilor Comerciale valabila pe Site la momentul plasarii cererii de serviciu.

Daca folositi acest site sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul de utilizator creat pe Site si va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate in contul de utilizator.

Site-ul Instacarpet.ro nu este destinat si nu vinde servicii persoanelor cu varsta sub 18 (optsprezece) ani, astfel ca este obligatorie confirmarea limitei de varsta pentru fiecare comanda sau cerere inaintata pe Site.

Limitarea accesului

Instacarpet.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul Clientului la anumite servicii sau campanii de marketing / fidelizare dar si dreptul de a solicita plata comenzilor in avans in oricare din urmatoarele situatii:

 • Clientul a refuzat preluarea / ridicarea / coletului de la adresa facuta la cererea lui;
 • Clientul a folosit un limbaj si / sau comportament agresiv si / sau tendentios / jignitor;
 • Clientul a prejudiciat in orice fel, sau, existenta si / sau accesul clientului prejudiciaza in orice fel Instacarpet.ro , societatea SC Web Online Consulting SRL si / sau partenerii sai;

 

Limitarea accesului se face limitativ, in stricta conformitate cu legislatia in vigoare aplicabila la momentul aparitiei situatiei de fapt ce poate pune in discutie acest aspect.

Procedura de plasare a serviciilor prin comanda online

A. PROCEDURA DE PLASARE SERVICII

Comanda online reprezinta o cerere de serviciu. Inregistrarea unei comenzi online presupune respectarea urmatorilor pasi:

 1. Inregistrarea pe PLATFORMA a unei comenzi online prin accesarea butonului „Comanda rapida”. Utilizatorul va completa formularul de comanda cu datele solicitate de Instacarpet.ro si apoi va lansa comanda. Comanda lansata este imediat procesata de sistemul Instacarpet.ro si confirmata telefonic.
 2. Confirmarea comenzii. Toate comenzile vor fi confirmate telefonic.

 

B. PROCEDURA DE REZERVARE A SERVICIILOR

In masura in care Utilizatorul doreste sa faca o rezervare pentru un anumit Serviciu ne poate contacta telefonic, fizic sau sa dea comanda pe Site.

SC Web Online Consulting SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor serviciilor afisate;

De asemenea, Web Online Consulting SRL isi rezerva dreptul de a decala termnul de livrare si / sau anula livrarea covoarelor, daca livrarea nu poate fi onorata din motive independente societatii, ce nu implica culpa si / sau vina acesteia (lipsa energie electrica, lipsa apa, etc.).

Invalidarea si anularea comenzilor

Instacarpet.ro isi rezerva dreptul de a invalida si anula comenzile inregistrate pe Site, sau sosite fizic in urmatoarele situatii:

 • Comenzi care privesc servicii afisate pe Site cu informatii incomplete, contradictorii si / sau preturi evident eronate / derizorii care au aparut ca urmare a unor erori tehnice;
 • In cazul comenzilor ce vizeaza servicii indisponibile si comanda nu poate fi onorata de Insta Carpet.ro datorita indisponibilitatii produselor in stocul producatorului / furnizorilor sau intarzierii prelungite a producatorului / furnizorului la livrare;
 • Clientul a refuzat ridicarea/livrarea uneia sau mai multor comenzi expediate catre el.
 • La sesizarea de catre Web Online Consulting Srl a unui grad ridicat de miros sau murdarie (covoare cauciucate, covoare foarte groase), societatea isi rezerva dreptul de a refuza comanda

Plata si modalitati de plata

Efectuarea platii comenzii se poate efectua in momentul ridicarii de la spalatorie sau livrarii covorului la domiciliul clientului sau la ridicarea fizica din sediul nostru. Plata se efectueaza in conditiile reglementate la acest capitol , iar costul final al comenzii va fi compus din: pretul serviciului comandat cu TVA inclus ales de client din variantele de pe site (daca este aplicabil), pretul livrarii, daca este cazul si taxa de depozitare in cuantum de 0,5% in caz de neridicare la data inscrisa la bonul de comanda.

Comanda trimisa online pe site este considerata confirmata doar in momentul confirmarii finale telefonice realizata de Utilizator cu reprezentantul Instacarpet.ro.

SC Web Online Consulting SRL isi rezerva dreptul ca in anumite situatii ( ca de exemplu pentru covoarele cu grad ridicat de miros sau murdarie, covoare cauciucate, covoare foarte groase) de a majora pretul cu minim 50% sau de a refuza comanda.

Datele de livrare. Atunci cand in formularul de comanda completati datele de livrare, asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte, altfel, vom fi pusi in situatia de a nu avea mijloacele necesare onorarii ridicarii/livrarii produselor catre dumneavoastra

Datele de Facturare. Conform reglementarilor legale prin ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina datele de identificare ale utilizatorului (persoana care face comanda) – astfel utilizatorul este obligat prin lege sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

Aceste date ne sunt utile si in situatia in care apar probleme la livrare – de ex. destinatarul nu raspunde la telefon, accesul la adresa este restrictionat, etc.

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti achita doar cash.

Instacarpet.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand pe Site, fara notificari prealabile, modalitatile de plata agreate. Nu vor fi afectate de astfel de modificari comenzile ce au fost confirmate final si / sau transmise spre livrare inainte de modificarea politicii de plata.

Preturi si disponibilitatea serviciilor

SC Web Online Consulting SRL isi stabileste propria politica de preturi, independenta de orice factori externi. Preturile unor servicii pot fi negociate in anumite circumstante, precum gradul de murdarie, numarul de covoare etc.

Comenzile ce contin, datorita unor erori tehnice, servicii cu preturi zero sau derizorii nu vor putea fi onorate si vor fi validate.

Desi facem eforturi sustinute sa actualizam preturile, in cazuri izolate, comanda dumneavoastra poate fi afectata de diversi factori precum: marirea pretului la detergenti si solutii de curatare.

Livrare

Livrarea covoarelor se face de catre Web Online Consulting Srl direct la adresa beneficiarului intr-un interval orar stabilit in prealabil.

Termenul de livrare de 72 de ore de la data si ora colectarii articolelor reprezinta un termen estimativ si nicidecum o obligatie contractuala. Termenul de 72 de ore nu este valabil in cazul articolelor colectate in zilele de vineri sau in situatia in care intervalul respectiv cuprinde zile de duminica sau sarbatori legale, respectiv zile nelucratoare.

Produsele livrate de SC Web Online Consultin SRL sunt insotite de bon fiscal/factura fiscala si de bon de comanda.

Daca destinatarul nu va fi gasit la adresa comunicata in comanda, la data si in intervalul orar comunicat, clientul se obliga sa vina la sediu sa-si ridice singur covorul sau sa achite o taxa suplimentara de transport in urma unei discutii telefonice in care se ajunge la o intelegere de livrare la o alta data si ora.

Lipsa unor produse din comanda

In cazul in care un covor lipseste , va rugam sa semnalati acest inainte de a achita contravaloarea serviciilor. Ulterior sesizarea NU va mai putea fi luata in calcul.

In situația deteriorării grave a articolelor in timpul procesului tehnologic, din vina Instacarpet sau in cazul furtului din unitate constatat de organele de poliție, firma va oferi despăgubiri reprezentând maximum 70% din valoarea de piață a articolului, in termen de maximum 30 de zile de la constatare. Daca cererile de despăgubire depășesc suma de 200 lei, clientul va trebui sa prezinte documentul de achiziție al articolului (factura fiscala, bon fiscal etc).

Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut, pot trimite sugestii, idei, intrebari, propuneri de articole sau alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora:

 • nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale;
 • nu a adus nici o atingere numelui, imaginii, Site-ului si / sau produselor comercializate de catre Instacarpet.ro,
 • nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de “spam”;

 

Postarile de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, pot fi date pe adresa Instacarpet.ro.

Instacarpet.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site.

Instacarpet.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site.

Instacarpet.ro isi rezerva dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre Utilizatori.

Publicitatea

Instacarpet.ro poate afisa in paginile sale interne reclame la serviciile din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Instacarpet.ro si/sau prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial in relatia directa cu siteul Instacarpet.ro

Facturarea

Sc Web Online Consulting SRL ofera bon fiscal/factura tuturor clientilor sai.

Site-ul Instacarpet.ro utilizeaza cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor o experienta imbunatatita de navigare si servicii adaptate interesului fiecaruia. În acest sens, pentru mai multe informații, va rugam sa consultați Politica noastra pentru Modulele Cookie, disponibila pe site la adresa 

Declinarea responsabilitatii

CITITI CU ATENTIE

Desi facem toate eforturile pentru a asigura o spalare corecta, in lipsa etichetei sau a instructiunilor de spalare furnizate de client, SC Web Online Consulting Srl este absolvita de raspundere in cazul in care covorul se deterioreaza in urma procesului de spalare-uscare sau din cauza unor vicii ascunse, precum:

 • tesatura nerezistenta la apa
 • culoare destabilizata
 • tesaturi desprinse
 • franjuri deteriorat
 • crapaturi sau taieturi aparute pe spatele covorului
 • desprinderea partilor cauciucate
 • desprinderea lipiturilor de bordura
 • tesaturi afectate de molii, mucegai sau alti factori externi

 

SC Web Online Consulting este absolvita de raspundere pentru covoarele din piele, blana naturala, matase sau cele care au portiuni din aceste materiale. Aceste articole sunt spalate si uscate exclusiv pe raspunderea clientului. Covoarele care nu poseda eticheta cu recomandarile de intretinere ale firmei producatoare se primesc pentru prelucrare numai pe raspunderea clientului.

Pentru articolele cu grad ridicat de miros sau murdarie ne rezervam dreptul de a majora pretul cu minim 50% sau de a refuza comanda.

Spalatoria de covoare este absolvita de raspundere in cazul neexecutarii prestatiilor la termen datorita tertilor implicati (lipsa energie electrica, lipsa presiune apa, etc).

Spalatoria de covoare nu este considerata raspunzatoare pentru pierderea, deteriorarea distrugerea sau furtul unei comenzi, daca aceste daune sau pagube sunt generate in urma uneia dintre urmatoarele cauze: cauze umane adica razboaie, revolte civile, revolutii, stare de asediu, etc, sau cauze naturale adica inundatii, tornade, incendii, cutremure, etc.

Obiectele neridicate in termen de 30 de zile de la data convenita prin prezentul bon se considera abandonate si intra in proprietatea societatii.

Legislatia in Vigoare

Acest Document privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva SC Web Online Consulting SRL in temeiul prezentului Document va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Societate impotriva dumneavoastra in temeiul prezentului Document va fi prezentata, la alegerea SC Web Online Consulting SRL, instantelor din Romania de la sediul SC Web Online Consulting SRL sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia in care domiciliati. Dumneavoastra si SC Web Online Consulting SRL consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.

Legislatie aplicabila:

 • Codul Civil din 2009;
 • Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 Aprilie 2016 – privind Protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General Privind Protectia Datelor);
 • Ordonanta Guvernului nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata;
 • Legea nr. 193/2000 privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre profesionisti si consumatori;
 • Legea nr. 356/2002 privind comerțul electronic;
 • Hotararea Guvernului nr. 1308/2002 privind aprobarea normelor metodologice pentru aplicarea Legii nr. 356/2002 privind comertul electronic;
 • Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiilor asociate acestora;
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personalsși protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;
 • Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Litigii

Orice litigii ce izvorasc din utilizarea, vizitarea si / sau efectuarea unei comenzi prin intermediul Site -ului, vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul SC Web Online Consulting SRL.

Campina, Jud. Prahova
Str. Industriei Nr.3bis
CIF: 42126722
REG COM: J29/86/20.01.2020
Program spalatorie
Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
Sambata: 10:00 - 15:00
Duminica: Inchis
Telefon: 0766 777 706